Lehet csatlakozni!

Kedves Cowboyok!

Elindítottuk a csakPS RDO Közösséget, aminek segítségével lényegesen könnyebb egymásra találnunk a Red Dead Online világában! Bizonyára már többen ismerik a PlayStation eme kiváló funkcióját, de aki még nem próbálta, annak itt az ideje kipróbálnia!

Miért jó a ’Közösség’ (Community)?

A PS Közösség csoport nagy előnye, hogy nem kell egymást ismerősnek felvenni ahhoz, hogy együtt tudjunk játszani. Ha egy Közösség tagja vagy és épp az ahhoz kapcsolódó játékkal játszol (esetünkben a Red Dead Redemption 2-vel), azt a közösség többi tagja ismeretlenül is látja. Ezen kívül a Közösségen belül létre lehet hozni Party-t, amibe csak a közösség tagjai tudnak belépni. Lényegében egyszerre nyitott és zárt a Party, hiszen nem fognak az unatkozó ismerősök és a többi tag ismerősei belépkedni és Fortnite-ozni hívni, mint nyitott Party esetében, de nem is kell mindenkit külön-külön meghívni, mint zárt Party esetében. Továbbá esemény létrehozására is van lehetőség. Például ha tudod, hogy 20:00-tól vadászni fogsz és szeretnél hozzá társakat, akkor létrehozod az eseményt a Közösségen belül, megadod az időpontot, a címmel és a leírással pedig utalsz a szándékaidra. Erről a többi tag értesítést kap és jelezheti csatlakozási szándékát, ami az adott időpontban akár automatikusan meg is történik.

Mi a teendő?

Röviden: csatlakozz a ”csakPS RDO” közösséghez és írd be csoportunkba a PSN ID-t, hogy tudjuk, nem egy idegen akar belépni. Sikeres csatlakozás után töröljük a posztod.

Részletesen: A PS4 főmenüjében található ’Közösségek’ (Communities) menüponton belül a ’Keresés’ (Search) lehetőséget választva keressünk rá a ”csakPS RDO” névre.

Eredményként a képen látható közösséget kell megkapnunk:

Ezután itt nincs más dolgod, mint igényelni a tagságod!

Mivel zárt közösségről van szó, így igényelnünk kell a tagságot, ami csak abban az esetben kerül jóváhagyásra, ha az igénylő PSN ID-je szerepel csoportunkban bejegyzésként. Sikeres csatlakozást követően a bejegyzés törlésre kerül, hogy ezzel is védjünk téged az esetleges nem kívánt felkérésektől/üzenetektől.

Ha tetszett a bejegyzésünk, a reklámra való kattintással tudsz minket támogatni! Köszönjük ;)!