Legyen tiéd a hadizsákmány!

A Red Dead Online fejlesztésének részeként folyamatosan bővítik és javítják a “Showdown Series”-t. Ezek a PvP módok drámai, szoros küzdelmet tesznek lehetővé egy gondosan megtervezett játékmenetben, és nagyszerű alkalmat jelentenek a “Daily Challenge”-ek teljesítésére is.
A héten a “Series” újdonsága az új “Spoils of War” (Hadizsákmány) játékmód lesz. Ennek a csapat alapú játéknak a keretében 2-16 játékosnak kell megvédenie a saját árukészletét, illetve kifosztania a másik csapatét. Mindkét csapatnak az ellenfél bázisáról kell megszerezni a javakat és eljuttatni saját bázisára, miközben ott meg kell védeni a saját készletét is. Amelyik csapatnak több árut sikerül megszereznie, az nyert. (GY.K.: Capture the Flag – CTF)  Több helyen is játszható ez az új “Showdown Mode”, ilyen többek között Fort Mercer és Valentine is.

A heti jutalmak a következők: 20% XP Boost minden “Showdown” játékmódban, valamint kapunk 8 db dinamitos nyílvesszőt is, ha megnyerünk egy “Spoils of War”-t. A Wheeler, Rawson & Co Katalógus is folyamatosan frissül, ráadásul mostantól korlátozott ideig elérhető, ritka ruhadarabokkal gazdagíthatjuk ruhatárunkat. Nem kell azonban túlságosan izgulni sem, ha mégis lemaradunk néhány egyedi ajánlatról, vissza kell néznünk később, mert bizonyos időközönként újra elérhetőek lesznek.

Ha társakat keresel a játékhoz, várunk csoportunkban: https://www.facebook.com/groups/RedDeadOnlineHungary/

Ha pedig egy kis segítség kell az onlinehoz, olvasd el hiánypótló cikkünket: https://csakps.hu/2019/03/08/red-dead-online-21dolog/

Ha tetszett a bejegyzésünk, a reklámra való kattintással tudsz minket támogatni! Köszönjük ;)!