Volt rá példa…

A Bioware nagy reményeket fűzött az Anthemhez. Ám a hype vonatot egy jókora pofára esés követte… A játék ugyan nem lett olyan rossz, mint sokan állítjuk, de késznek is túlzó lenne nevezni. Tartalmas tesztünkből erről bővebb információkat is kaphatsz!
Ám a megosztó fogadtatás mellet, nagyobb problémára is fényderült, ugyanis sokan jelezték az EA-nek, hogy az Anthem megölte a gépüket. Senki ne ijedjen meg (aki megijedt az nyugodjon meg 😊 ), ha az Anthem nyúzása közben kedvenc PS4 masinánk lekapcsolna és esetleg nem reagálna semmire, nem akarna bekapcsolni. A gép nem halt meg, Safe módban újraindítható és egy Rebuild Database megoldja a dolgot mondták a szakemberek. Mondjuk ettől mi még nem nyugodnánk meg, de reméljük egy patch majd megoldja ezt a problémát.
Ennek ellenére a Sony is komolyan vette a jelzést, és – storeos vásárlás esetén – visszafizetette (igen, jól olvassátok, a Sony visszafizette… :D) a játék árát, a pórult járt vásárlóknak! Még egy érv a lemezes vs. storeos játék dilemmában!

Ha tetszett a bejegyzésünk, a reklámra való kattintással tudsz minket támogatni! Köszönjük ;)!