Mutatjuk hogyan!

Egy apró és mégis emberek többségének fontos dolgával állunk szemben, ez a PSN AVATAR vagyis a profilképed a PS felhasználói fiókodban. Vannak alap avatárok, amik nem valami izgalmasak, hisz sok embernek lehet ugyanaz, ami zavaró is nagyobb baráti kör esetében. Ha a facebook össze van kötve a PSN-nel akkor természetesen berakja a te FB képedet, amit eredetileg használsz, ez már egy fokkal egyedibb, de sokan nem szívesn kapcsolják össze e kettőt!

Viszont van egy harmadik opció, amivel bármilyen képet beállíthatsz! Ez utóbbi, ami most minket foglalkoztat! Lássuk mi a teendő:
1. Kelleni fog a PS App a telefonodra.
2. Az app indítása után a jobb alsó sarokban egy félember ikon van, arra, ha rámész és megjelenik a profilod, az alatt látható egy kis szöveg: EDIT PROFIL
3. Rá kell menni és a “profilkép változtatása” opciót kell választani.
4. Az első lesz a mi választásunk, a „Change Picture”. Itt a telefonodon (vagy tablet) tárolt képeid közül választhatsz.
5. Ezután itt egy „méretre vágás következik”, ami a PSN profil elérhető méretét mutatja számunkra. Ha ez megvolt akkor „SAVE” gombocska.
6. Az App feltesz egy kérdést, ami annyit jelent, hogy ezt szeretnéd te beállítani profil képnek, a válaszunk „YES” és már meg is vagyunk.

Kevesen tudták ezt, azért készült róla egy kis bejegyzés, ha tetszett, add tovább 😀