Majdnem olyan, mint az “igazi”!

Szeretnénk nektek bemutatni egy igazán nagyszerű kezdeményezést, az F1 Hungary PS4 ligát, ami nem csak egy hagyományos találkahely a Forma1 szerelmeseinek, hanem annál sokkal több!

A heti rendszerességű futamok mögött komoly, megfontolt szervezés húzódik meg immáron két éve. Külön versenybizottság dönt a vitás esetek megítéléséről, büntetési pontrendszer, rengeteg táblázat, statisztikák, vezetett történelem és még komoly díjazás is gazdagítja az egyébként is izgalmas versenyeket. Az pedig csak tovább emeli a nézői élményt, hogy az élő kommentátoros közvetítések mellett hétről-hétre nyilatkozatokkal, a versenyzők bemutatásával, összefoglalókkal és különböző videós tartalmakkal tartják fenn az érdeklődést a szervezők.

Szinte már olyan, mintha az igazit néznénk, de azért van két fontos különbség:
Az egyik, hogy az igazi F1-től eltérően itt minden autó azonos képességű, ami valljuk be, igazán imponáló, ha izgalomra vágyunk. A másik pedig, hogy ide akár Te is bekerülhetsz és összemérheted a tudásod a legjobbakkal! Na nem rögtön, szezon közben, mint Schumacher, de van rá mód és lehetőség. Ezen a ponton elnézést kérünk azon olvasóinktól, akik 10 évesen már többszörös go-kart világ/európa bajnokok, ti még bekerülhettek az igazi F1-be is! 🙂

Nem mellesleg a liga a szezon előtt megtartotta az első ligatalálkozóját a Hungaroring-i WTCR hétvégén, ami nagyon jól sikerült és óriási élményt szerzett a tagok számára, tehát kétség kívül családias légkört tudhat magáénak a csapat.

Ha felkeltettük az érdeklődésed és kíváncsi vagy egy élő közvetítésre, akkor jó hírünk van! Ma (05.24.) 21:20-tól kerül megrendezésre az aktuális (negyedik) szezon harmadik futama, a Bahrein-i Nagydíj!

Látogassatok el facebook oldalukra: www.facebook.com/f1hungaryliga/ és iratkozz fel youtube csatornájukra: www.youtube.com/channel/UCxQDdNbJh16DqaSwWhBoMFQ