Nem lehet elég korán kezdeni…

Vissza-visszatérő téma, hogy milyen játékokat ajánlunk kisgyermekek részére, e kapcsán szedtünk most össze egy csokorra valót, melyeket a „legapróbb” gamerpalántáknak is jó szívvel ajánlunk.

Mielőtt azonban prezentálnánk gyűjésünket, mindenképp szeretnénk elejét venni a vitának, hogy mennyire való a gyerekeknek a PS-ezés, hiszen e téma kapcsán mindig felbukkannak a megmondó emberek, akik a bújócskát, homokozást és társait javasolják. Természetesen nekik is igazat adunk, de csak részben. A XXI. században az okostelefonok, tabletek térnyerésével a legfiatalabb generációnak már teljesen természetesek a digitális játékok. Gyakran a szülők is ezzel kötik le a figyelmüket, egy-egy hosszú autóúton, vagy épp az orvosi rendelőben várakozva. Egy olyan világba nőnek bele, ahol mindenhol jelen van a digitális tartalom, így ezek tiltása veszett fejsze nyele. A kulcs tehát – mint annyi minden más esetében is – a mértéktartás. Ma már tudományos kutatások bizonyították, hogy heti 1 óra játék, kifejezetten jót tesz a gyerekek fejlődésének, ahogy azt is, hogy a túlzásba vitt játék személyiségtorzuláshoz vezethet. Tehát, ha megfelelő mértékben és felügyelettel engedjük a konzol elé a csöppségeket, nem lehet semmi baj.

A felsorolásunkban, találhatóak – a „fizetősek” mellett – ingyenes játékok, valamint olyanok melyek demo verzióval rendelkeznek, így kockázatmentesen kipróbálhatók.

Lássuk hát a listát (a játék nevére kattintva, egyből a store-os adatlapra lehet ugrani):

Listánk a reklám után folytatódik 😀
A hirdetésre kattintással sokat tudsz értünk tenni! Előre is köszönjük! 😉