Ha “társas” játékra van szükség!

Napjainkban az online multiplayer játékmód teljesen természetes lett a gamer körökben. A PlayStationnek külön fizetős szolgáltatása van az online multiplayer eléréséhez a PS Plus révén. Ám az úgynevezett „Couch Coop Gamek” továbbra is reneszánszukat élik, hiszen egyrészt offline kapcsolattal is elérhető, másrészt nincs szükség hozzá se PS Plusra, se két PS4-re, csupán egy második (harmadik, negyedik) joystickra! Mégis csak élvezetesebb szó szerint vállvetve küzdeni, mint „csak” fülessel tartani a kapcsolatot bajtársunkkal, ha pedig egymással versengünk, valljuk be jó látni ellenfelünk arcát, egy-egy zrika után!

Cikkünkben most 34 olyan játékot gyűjtöttünk össze, játékstílusonként csoportosítva, melyek ideálisak lehetnek a közös játékhoz! A lista természetesen nem teljes, hiszen több mint száz „couch coop game” létezik PS4-re, ám ügyeltünk, hogy minden stílus képviselje magát!

A felsorolásból kihagytuk a PlayLink játékokat, velük a későbbiekben egy külön cikkben fogunk foglalkozni.

Érdekesség, hogy a 34 játékból, 5 is rendelkezik a demóval:
– Lego Jurassic World
– Minecraft: PlayStation 4 Edition
– Trackmania Turbo
– FIFA 18
– Knack 2

További három játék pedig ingyenes, vagy van ingyenes verziója:
– Dungeon Defenders II
– Pes 2018 lite
– Resident Evil: Revelations 2 (első epizód)

Cikkünk erősen támaszkodik a „co-optimus” adatbázisára, további játékokért böngésszétek bizalommal weblapjukat: www.co-optimus.com!

A játákok nevére kattintva, egyből az adott játék “PlayStation store-os adatlapja” jön be!

Platformer játékok:

Puzzle platformer játékok:

Autóverseny játékok:

Szimulációs játékok: