Elstartolt a BÉTA!

A PlayStation blog nyilvánosságra hozta, hogy miket várhatunk a PS4 System Software 5.50-tól! Igen hasznos újítások is jönnek!

1. „Play Time Management”
Az új funkciónak leginkább a szülők fognak örülni, hiszen a Play Time Managementtel bele lehet állítani, hogy a gyermek profiljával mennyi időt lehet az adott napon játszani! A játék során a PS mutatja az eddig eltelt időt és a fennmaradót is, ráadásul értesítést küld a játékosnak, ha a játékidő végéhez közelít.

2. Már USB-ről is lehet majd egyedi háttérképet feltölteni a PS4-hez

3. A Libraryt is megreformálják.
A „This Ps4 tab”, „Avatar tab” és „PS Plus tab” funkcióknak köszönhetően, a libraryben külön füleken lesz feltüntetve a feltelepített játékok, a vásárolt játékok és az „ingyenes” PS Plus játékok installálási állapotuktól függetlenül.

4. „Hide apps” menüpont
Végre el lehet tűntetni a nem kellő játékokat, demókat, bétákat a libraryből! A törlés szerencsére nem végleges, az elrejtett applikációk listáját bármikor elő lehet hívni és ott feloldani az elrejtését.

5. A gyors menü fejlesztése
Az 5.50-es szoftvernek hála, már játékon belül is sokkal könnyebben fogunk tudni barátoknak meghívót küldeni, vagy épp a „party-t” kezelni.

6. Az értesítési fülben lehetőség lesz törölni a nem szükséges értesítéseket.

7. A PS4 Pro tulajdonosok egy „Supersampling mode”-ot kapnak, melynek köszönhetően megfelelő TV esetén bizonyos játékokat „boostolni” fog a PRO, így nyújtva még hatásosabb vizuális élményt.

Cikkünk alapja, és az illusztrációk a https://blog.eu.playstation.com/2018/02/06/ps4-system-software-5-50-out-today-key-features-revealed/ bejegyzés alapján készült.