Az egyik legjobb shooter és az egyik legjobb platformer?

Végre megérkezett a júniusi PS Plus ingyenjáték-kínálat, melyet már tűkön ülve vártunk! Ahogy megszokhattuk, (csak) 2 játékot kapnak ingyen a Playstation Plus előfizetők, az utóbbi időben egyre rosszabb benyomást keltettek ezek a játékok – talán most ez megváltozik? Szerintünk igen!

Sonic Mania

Az utóbbi időben egészen felkapott lett mindenki kedvenc kék sündisznója (még ha ez leginkább annak köszönhető, hogy a filmesítés során elég rondára sikerült), szóval bízunk abban, hogy Sonicot senkinek nem kell bemutatni! A Sonic Mania a Sega 2D-s legendájának újrafeldolgozása, ahol a pályán jobbról balra haladva kell különböző akadályokon átjutunk.
A játékban Sonic és barátai Dr. Eggman ellen kűzdhetnek meg, mely aki már játszott a játék valamelyik részével, nem lehet ismeretlen – ebben a játékban is ellene vehetjük fel a kesztyűt. Ha egy pörgős, gyors platformert kerestek, gratulálunk, meglett!

Borderlands: The Handsome Collection

Ki ne hallott volna valamelyik Borderlands játékról? Vagy esetleg már Ti sem bírtok a Borderlands 3 hype érzéssel? A PS Plus tagok amég várakoznak, leszedhetik ingyenes a Borderlands: The Handsome Collection játékot, mely tartalmazza a shooter 2. részét, illetve a The Pre-Sequel kalandjátékot is. A játékok minden DLC-vel együtt érkeznek, szóval lesz tartalom bőven!

Mit szóltok? Szerintünk végre két olyan játékot kaptunk, melyekért érdemes aktiválni az előfizetést. Ne feledjétek, a májusi játékok jövő hét keddig érhetőek el, ide kattintva találhatjátok meg őket!

Ha tetszett a bejegyzésünk, a reklámra való kattintással tudsz minket támogatni! Köszönjük ;)!