EA játékok előnyben!

Már jóideje nem kaptunk hétvégi akciót a Sonytól – mindenki megnyugodhat, nem felejtették el (most is egy igen nagy akciócsomag fut egészen május végéig, szóval ez csak hab a tortán)! Újra hétvége, újra néhány akciós ajánlat, némelyik akár 60% kedvezménnyel! A hétvégén leginkább EA játékok kerültek be az akciós listára, nézzük is melyekről van szó (a játékok nevére kattintva a Store adatlapjára érkeztek, ahol megvásárolhatjátok az adott játékot / kiadást):

Fifa 19 csomagok

Itt a tavasz már pár hónapja, itt a hétvége: focizzunk! Ha kint nem is mindig megy (gondoljunk csak a hét időjárására), bent mindig lehet, hiszen a Sony kínálatában is elérhető a Fifa legújabb része, méghozzá kedvezményes áron! Vagy inkább hokiznál? Nem gond, foci + hoki csomag is elérhető, 60% kedvezménnyel!

Több kiadásban elérhető a játék, akciós áron:

Az utolsó csomagban van egy NFL 19 is, kb. + 3.000 Ft-ért!

Battlefield V kiadások

Az utóbbi évek legjobb Battlefield játéka is kedvezményes áron érhető el! Némi single player tartalommal (mely nem sok, de annál élvezetesebb, jobb sztorival rendelkeznek) és rengeteg multiplayer lehetőséggel kecsegtet a játék, a 2. világháború idejéből! 

Két kiadás került az akciós kínálatba:

Sims 4 + kiegészítők

Minden idők egyik leghíresebb életszimulátora is kedvezményes áron zsebelhető be – ha szívesen irányítasz embereket, szeretsz lakást tervezni és berendezni, itt a helyed! Ha kevés lenne az alapcsomag, és további tartalmakra lenne szükséged, több kiegészítő is akciós áron elérhető.

Az alapjátékon túl néhány kiegészítő is kedvezményes áron érhető el:

Way Out

Talán az egyik legjobb co-op játék is akciós áron zsebelhető be! A két főszereplő története remekre sikerült, a játék kulcseleme a két játékos közös munkája – a játék egyedül nem játszható. Pro tipp: ha megveszed a játékot, egy online haverodnak már nem kell, egy teljes játék esetén elég mellé a demo játék megléte a másik félnél!

A játéknak csak egy kiadása van, melyet ide kattintva érhettek el, a játék ára 5.990 Ft.

Mit szóltok? Ti beruháztok valamelyik játékra? Ne gondolkodjatok sokáig, az akciók csak hétfőig érhetőek el. A teljes listát ide kattintva érhetitek el!

Ha tetszett a bejegyzésünk, a reklámra való kattintással tudsz minket támogatni! Köszönjük ;)!