Nézzük, mit hozott a Sony!

Meg is érkezett a State of Play, nézzük, érdemes volt-e ébren maradni:

1., Kaptunk egy új Monster Hunter World kiegészítőt, mely új világba visz minket, ahol a jég az úr: a kiegészítő neve Iceborn lesz! Pontos infónk még nincs róla, feltűnik egy új szörny, egy új sztori, egyelőre ennyi. Megjelenési dátum szeptember 6!

2., Kaptunk egy új dungeon crawler játékot, pixelworld kiszerelésben: hack & slash harcok, robbanások – láttunk már ilyet. A játék érdekessége, hogy különböző indie játékok hőseivel játszhatunk, mint a Bastion vagy Guacamole! A játék neve Riverbond, idén nyáron érkezik.

3., Érkezik a Predator: egyelőre egy teaser videót kaptunk, 2020-ban érkezik. Online shooter lesz, további infók később érkeznek.

4., Végre megjött a MediEvil Remake videó: a sztorihoz kapcsolódó videót kaptunk, ami felvezeti az alapszituációt, majd a gameplay résznél láthatjuk, hogy a remake mennyire lett remake: nem kell aggódnunk, egy jó minőségű, remekül újragondolt játék lesz: persze ezt a videók alapján látjuk. Jött dátum is, 2019. október 25-én érkezik a játék.

5., Teljesen új játék videó következik: egy mosómedv..repülőmókus szimulátor! Igen, nem elírás, egy repülőmókussal kell túlélnünk a vadonban, kígyókkal és skorpiókkal (és persze egyéb vadállatokkal és veszélyekkel) kell megküzdenünk az életben maradásért. A játék címe Away: The Survival Series, megjelenési dátum nincs.

6., Days of Play bejelentés: egy új PS4 kiadásról van szó, mely egyedi, acélszürke színnel érkezik, limitált számban.

7., Final Fantasy játék, már a videó alapján látszik! Egy remakeről van szó, a Final Fantasy 7 felújított verziójáról. További infókat júniusban kapunk – E3?

A teljes videót itt tekinthetitek meg:

Nem túloztak a videó felvezetésekor, tényleg 10 perc volt az egész – mi nem bántuk volna, ha több is jött volna. Nektek hogy tetszettek a bejelentések?

Ha tetszett a bejegyzésünk, a reklámra való kattintással tudsz minket támogatni! Köszönjük ;)!