A managereket kérdeztük!

A csakPS Akadémia vasárnap 20:00-tól a Goalcutters csapatával csap össze a HPCL 3. és 4. fordulójában! A mérkőzések előtti esetén a két csapat managereit Erdős Leventét (Goalcutters) és Makaveli-t (csakPS Akadémia) kérdeztük:

Kedves Levente! Nem indult számotokra jól a bajnokság! Rögtön az első fordulóban megkaptátok az egyik favoritot a HUNcutokat, ahol (kicsit túlzó) két vereségbe szaladtatok bele! Mennyire húzta le ez a csapatmorált?
Szerencsére a helyén tudtuk kezelni ezt a két meccset. Tudtuk, hogy nem mi voltunk az esélyesek, ennek ellenére szerettünk volna pontot szerezni. Az első meccsen közel álltunk hozzá, sajnos nem sikerült. A második meccsen aztán már jobban ki jött a különbség a két csapat között. A meccs után a srácokkal megbeszéltük a hibákat, levontuk a tanulságokat, és ezen a héten már teljes gőzzel készültünk a csakPS Akadémia elleni következő bajnokira.

A felkészülés során voltak nagyon szép eredményeitek, elég csak az Osztályozó Tornára, vagy a Rookie Cupra gondolni! Mit gondolsz, reálisan hol helyezkedik el a Goalcutters a harmadosztály 12 csapatos mezőnyében?
Nehéz erre válaszolni. Új csapat vagyunk, nekünk az első év a tanulásról szól. Igyekeztünk a felkészülés során a lehető legtöbb edzőmeccset játszani, illetve minden tornán részt venni. Az osztályozó tornán nagyon jól ment a csapatnak és ez optimizmusra adott okott. A harmadosztály nagyon erős idén, bárki bárkit megverhet. Szeretnénk az első hatban végezni a szezon végén, de tudjuk, hogy ez nagyon kemény feladat lesz.

Az első (két) fordulót sajnos ki kellet hagynod, így most lesz a debütálásod! Jelent ez valamit a számodra, van benned drukk, vagy ez is csak egy meccs a sok közül?
Így van, sajnos munkahelyi elfoglaltság miatt nem tudtam ott lenni a fiúkkal. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nincs bennem drukk, hiszen nem csak játékosként, de managerként is most debütálok majd. Szeretném, ha jól sikerülne a bemutatkozásom a magyar bajnokságban.

Végezetül: Mit vársz a holnapi párharctól? Milyen eredménnyel lennél már elégedett?
Holnap se számítunk könnyebb meccsre, mint ami az első fordulóban volt a HUNcutok ellen. Ez egy igazi három esélyes találkozó lesz. Több alkalommal is játszottunk a csakPS Akadémiával, felemás eredmények születtek. Szeretnénk, mind a 6 pontot begyűjteni aztán meglátjuk, hogy mennyit sikerül ebből kihozni. Illetve itt is szeretném megköszönni az Akadémia rugalmasságát, hogy sikerült eltolni a kezdést egy fél órával.

Köszönjük az interjút! Sok sikert… …jövő héttől :D!

A Goalcutters managere után, lássuk, hogy látja a vasárnapi meccset, a hozzánk közelebb álló csakPS Akadémia kapitánya Makaveli:

Az első (két) fordulóban, a minimális célkitűzésedet elérte a csapat: meg lett a 2 pont. Ennek ellenére mégis kissé keserű szájízzel nyilatkoztál szűk egy hete a stadionban. Pár napra rá kiderült, hogy két játékosod is bekerült a hét csapatába. Így már némi távolságból miként látod a DLSZ eSport elleni mérkőzéseket?
Mindenekelőtt, ezúton is gratulálok két büszkeségünknek: Dr. Kongónak és Bencsik Tamásnak, reméljük még sokszor kerül be a nevük a TOTW-be! A hiányérzet továbbra is meg van, hisz legalább 2 pontot benne hagytunk a párharcban, ám megvallva az őszintét, hétfőtől már csak a Goalcuttersre fókuszálunk, így sok újat nem tudok mondani a múlt heti meccsekről.

Az előző forduló legjobb játékosa Dr. Kongó sérülés miatt most nem léphet pályára. Hogyan sikerült megoldani a pótlását? Ki fog játszani a helyén?
Erre csak annyit mondhatok, hogy tökéletesen! A többi maradjon a vasárnap este titka!

Eddig kétszer találkoztatok a Goalcutterssel, egy győzelem, egy döntetlen! Mit érdemes tudni róluk?
A Goalcutters ellen szerezte meg az Akadémia az első győzelmét tétmeccsen még a Pinky Cupon, szóval örökre kedves lesz számomra ez a csapat! Hozzánk hasonlóan, lelkes, kezdők gyülekezete, akik hihetetlen fejlődésen mentek keresztül az elmúlt hetekben, mely mindenképp tiszteletet parancsoló! A saját szervezésű Rookie Cupon úgy játszottunk 2-2-t velük, hogy érzésem szerint mi voltunk a (sokkal) jobbak, ám ezek az eredmények már a múlté! Az osztályozón továbbjutottak a csoportból, ahol csak a későbbi győztes Honvéd állította meg őket, így ha csak egy játékkosom is lebecsüli ezt a csapatot, azért súlyos árat fogunk fizetni!

Végezetül! Mit vársz a holnapi párharctól? Milyen eredménnyel lennél már elégedett?
Kemény küzdelmet és relatíve kevés gólt, nagyon jó kapusok fogják őrizni a hálókat! Ennek ellenére a meccs szerintem lüktető lesz, helyzetekkel gazdagítva, Akadémia dominanciával. A minimális elvárásom 3 pont, de néggyel lennék elégedett. Természetesen a célunk csakis a győzelem lehet, ám egy ilyen kiegyenlített mezőnyben, botorság lenne irreális elvárásokat támasztani a csapat felé.

Köszönjük az interjút! Sok sikert a Goalcutters ellen (is)! Hajrá Akadémia!

A vasárnap 20:30-tól kezdődő meccseket élőben követhetitek a csakPS facebook oldalán: www.facebook.com/csakPS.hu, valamint a Goalcutters twitch csatornáján: twitch.tv/goalcuttersfc