Kakimaci kalandjai társasföldén

Azon morfondíroztam, hogy hogyan is kezdjek hozzá a That’s You! bemutatásához?

Először is vegyük számba, miféle állatfajjal van dolgunk! Jelen cikk alanya a Sony “PlayLink” névre keresztelt játékcsaládjának perpill. még nem túl nagy létszámú sorát gyarapítja, amik amolyan “modernkori társasoknak” felelnek meg. Értsd: magas közösségi faktor mellett (a legtöbbjüket nem is lehet egyedül játszani) a dobókocka, bábúk és játéktábla helyett mindahányat a PS és a TV előtt ülve, okoseszközökre letöltött dedikált alkalmazásokkal vezérelten tudjuk nyomni barátainkkal együtt (itt 2-6 játékossal) az anyanyelvünkön!

Ádám, mindent kendőzetlenül elmondana… …ha hagynánk 😀

A That’s You! sem kivétel, a minimum iOS 9.0 és Android 4.4-es rendszereket futtató készülékekre lehúzzuk a megfelelő alkalmazásboltból az appot, elindítjuk a játékot a PS-en, csatlakozunk wi-fivel a telefonokkal / tabletekkel és máris mehet a móka!

A játék beállításain túlesve gyors kártyaválasztás, egy kis szelfizés (mindenki a saját fotójával szerepelhet majd a TV képernyőjén!), aztán a szabályok rövid ismertetése után bedob minket a 10 helyszín közül az egyikre, ahol a játékosokra vonatkozó állításokkal vagy kérdésekre válaszolva szerezhetünk pontokat. Egyszerű, mint az egyszeregy, nem? Nos, leírva nem is lehet az, ezért ennél jobban nem is folynék bele, legyen elég annyi, hogy többféle “aljátékon” mentek végig (mimikai utánzós fotózkodóstól a sima válaszkártyákon és a szavazósdin át a telefonon rajzolgatósig) több háttér előtt és ez végeredményben igen szórakoztató.

A beállítások nincsenek túl bonyolítva 😀

Azon túlmenően, hogy a That’s You! néhol rendkívül szórakoztató momentumokat hozhat (mi a címben is említett, a reggeliző asztalnál éppen a műzlis tálba kakkantó plüssmackón szakadtunk a legnagyobbat), szinte ordít róla, hogy azért valahol egy házibuli közepén előhúzott ivós játéknak szánták. Mi sem bizonyítja ezt jobban a már a beállítások között elérhető gyerekbarát opció (kikapcsolhatjuk a kicsiknek nem éppen illő kérdéseket) és maguk a témák is, amiket a játék fel-fel dob (nudista strandos kalandok FTW!).

Ezzel tulajdonképpen minden lényeges, kipróbálás nélkül is leírható dolgot megemlítettem a játékról, úgyhogy nincs is más hátra, minthogy ti is belemerüljetek:
https://store.playstation.com/en-hu/product/EP9000-CUSA08389_00-1705161243TYM1E2


EASTER EGG! Keresd a müzlistálba kakiló mackót!