Élvezetes startégiai játék 2.490 Ft.-ért!

Építs városokat, menedzseld a gazdaságot, de ez nem a SimCity! A Tropico 5 a sorozat legjobb darabja, egy könnyedebb hangvételű, ám mégis komoly stratégiai játék, ahol egy trópusi diktatúra felépítése a cél!

A játék különlegessége, hogy a történetünk korszakokon át nyúlik, a forradalomtól kezdődően, a hidegháborún át, egészen a modern korig. A cél nem is lehet más, mint egy óriás birodalom kiépítése, ám ezt sokkal könnyebb kitűzni, mint megvalósítani!
Egy rendkívül összetett stratégiai játékról van szó, ahol a birodalom építésétől kezdve, a lakosság jólét biztosításán keresztül, az alkotmányozáson át, a szövetségesi viszony ápolásáig mindenre oda kell figyelni!

A Tropico 5, kifejezetten élvezetesre sikerült, a single player kényelmesen kitart 15-20 órán át, ám ha ráunnánk az „egyedüllétre” a multiplayer új távlatokat nyit! Barátainkkal közösen (max. 4 főig, PS Plus szükségeltetik) egymás oldalán, vagy épp rivalizálva építhetjük birodalmunkat, mely igazán jó móka!

A Haemimont Games alkotása, tehát kifejezetten jól sikerült, ráadásul most mindösszesen 2.490 Ft.-ért beszerezhető a storeból (március 8-ig): https://store.playstation.com/en-hu/product/EP4365-CUSA01123_00-00000000TROPICO5

Ha segítségre lenne szükséged az induláshoz, pörgess bele 3 részes gyorstalpalónkba:

Ha tetszett a bejegyzésünk, a reklámra való kattintással tudsz minket támogatni! Köszönjük ;)!