Bemutatjuk az ingyenes MiQ Ace-t!

Tudom elsőre kicsit furcsán hangzik, hogy minek puzzleözik az ember PlayStationön, de mi a feleségemmel (akit közel se neveznék PS rajongónak) rákaptunk.
Az ingyenes verzióban 6 kép van, amit ki lehet rakni, 3 különböző nehézségi szinten, ám mivel a játék méri az időt, így többször is nekik lehet rugaszkodni! Kifejezetten könnyűvé teszi a játékot, hogy a puzzle darabokat nem kell forgatni, illetve segítségként a fent megjelenített 6 darab egyikének mutatja a gép a helyét. Ráadásul, ha már megfelelő mennyiségű darab a helyére került a háromszög megnyomásval a gép automatikusan a helyére rak 1, 3 vagy 5 db puzzle töredéket.

Jöhet a segítség 🙂

Az ingyenes verzió csak az arcade módot engedélyezi, ám 309 ft-ért feloldható a relax és az expert mód is, valamint további 6 kép (bevallom ezt pont most vettem meg a nejem kedvéért)!
A relax módban nem pörög az idő és nincs segítség, ráadásul a gép nem jeleníti meg egyiknek sem a helyét. Az expertnél – számomra meglepő módon – még jelöli az egyik darabka potenciális helyét, ám itt már forgatni kell a puzzledarabokat.

Aki a trófeákra vadászik, az is örülhet, mert a játékban található 1 arany, 3 ezüst és 1 bronz “pillanatok” alatt megszerezhető!

Ha megtetszett, innen tölthetitek ingyen: https://store.playstation.com/en-hu/product/EP4396-CUSA10659_00-HIQACEGAMEEU0001