A januári hónap jellemzően az egyik leggyengébben teljesítő hónap a legtöbb kereskedelmi ágazat számára. A PS Store ennél fogva különböző akciókkal kényezteti azokat, akiknek még maradt egy kis pénze a Black Friday és a karácsony után, ezek közül válogattunk most néhány izgalmasabb ajánlatot.

Star Wars Battlefront II:

Az EA és a DICE legfiatalabb közös gyermeke alaposan felforgatta a médiát az utóbbi hónapokban. Legtöbben azok bírálják, akik még ki sem próbálták (max a bétát), mi viszont kipróbáltuk és azóta sem tudjuk letenni. Ha szereted a Star Wars-t, akkor semmiképp se hagyd ki! Most az alapjáték 10.490.-, az Elite Trooper Edition 13.490.- Ft ellenében beszerezhető. Utóbbiban semmilyen tartalom nincs, amit ne lehetne a játék során megszerezni, de aki szeretne egy kis kezdőlökést az elején az inkább az Elite Trooper-re költsön 3.000 Ft-ot, mint nyugtatókra.

Borderlands: The Handsome Collection:

a 2K Games nagy sikerű poszt-apokaliptikus RPG játékának második része, plusz a ”The Pre-Sequel” az összes letölthető tartalommal együtt, átportolva PS4-re. Ár-érték arányban kiváló választás annak, akik szeretik a jó humorú játékokat és az RPG-ket. Nem utolsó sorban a játék osztott képernyőn is játszható akár 4-en is, ami ebben a kategóriában olyan ritka, hogy hirtelen nem is tudunk másik példát felhozni. 3.690 Ft-ért teljesen megéri.

Battlefield 1 Revolution:

Az alapjáték a Premium Pass-al, vagyis minden eddig és ezután megjelenő fizetős tartalommal együtt, mindössze 7.490 Ft. A II. világháborúról már annyi játék és film megjelent, hogy aki nem figyelt az iskolában az is többet tud már róla, mint bármelyik magyar történelmi eseményről. Az I. világháború azonban viszonylag szűz témának számít és a DICE le is csapott a lehetőségre, megalkotva ezzel minden idők leghangulatosabb világháborús játékát. A mai napig 50-60.000 ember játssza folyamatosan PS4-en (kb. annyian, mint PC-n + Xbox One-on összesen), úgyhogy nem kell attól félnie senkinek, hogy rövid időn belül kihalnának a szerverek. Vegyétek-vigyétek!

The Witcher 3 – Game of the Year Edition:

Ha már láttad, úgyis beleszerettél, ha még nem, akkor már biztosan hallottad, ahogy áradoznak róla. Utóbbi esetben ne várj sokat, ha szereted az RPG játékokat, ha pedig nem szereted, akkor most biztosan meg fogod! A lengyel CD Projekt Red új korszakot nyitott a Witcher 3-al, olyannyira, hogy a soron következő játékukat a lengyel kormány komoly összeggel támogatja! Most a minden kiegészítő tartalommal megkent változat csupán 5.990 Ft.

Final Fantasy XV:

A Square Enix zászlóshajójának 2016 végén megjelent legújabb része. Amiket a tesztekben olvastatok kritikákat azokat ne is vegyétek figyelembe, azóta már a 90%-át kijavították különböző patch-ekkel (még jó, hogy ma már lehet ilyet, nem úgy mint a PSX/PS2 érában). Úgyhogy mára már egy igazán kiváló játék lett, kissé laposabb sztorival, mint a korábbi részekben, de a hangulat, a zene és maga a megvalósítás abszolút korszerű és 5.990 Ft-ot mindenképpen megér.

Tropico 5 – Complete Collection:

Kissé kilóg a sorból, tudjuk. De akik szeretik a városépítős gazdasági stratégiai játékokat, azoknak most itt a kiváló lehetőség, hogy beszerezzék az egyik legjobb ilyen jellegű PS4 címet, amiben nemcsak minden extra tartalmat megkapunk, hanem még multiban is kooperálhatunk barátainkkal és egy korábbi frissítésnek hála már a multis játékállásunkat is le tudjuk menteni, így bármikor folytathatjuk onnan, ahol abbamaradt a trópusi diktatúránk építése. Nem azt mondjuk, hogy 3.090 Ft.-ért ingyen van, de ennyit megér az holt biztos!

 

Természetesen a játékok trailereit is csokorba szedtük nektek, hogy ne kelljen keresgélnetek egy kis kedvcsináláshoz:

Star Wars Battlefront II:

Borderlands: The Handsome Collection:

Battlefield 1 Revolution:

The Witcher 3 – Game of the Year Edition:

Final Fantasy XV:

Tropico 5 – Complete Collection: