A holnapi naptól menetrendszerűen kezdetét veszi a The Last Jedi Season, aminek legfőbb része az, hogy a játékosoknak választaniuk kell, hogy az Ellenállás vagy az Első Rend oldalára szegődnek. Fontos döntés ez, hiszen a későbbiekben ezzel összefüggésben fogjuk kapni a jutalmakat, továbbá a két tábor közül a győztes további jutalmakban részesül majd. Ebben nincs is semmi újdonság, hiszen ez tervezett dolog és már néhány héttel ezelőtt írtunk is róla.

Ami valódi újdonság, az az, hogy a Daily Crate mostantól nem 5, hanem 15 crafting part-ot fog adni, valamint a meccsek végén kapott credit is jelentősen megemelkedett. Még a pontos mértékét nem tudjuk, de eddigi adataink szerint akár 70%-os emelkedés is lehet!

Továbbá az Arcade Mode-ban eddig 500 credit-ig engedett minket farmolni a játék naponta, ez is emelkedett, méghozzá napi 1500 credit-es limitre.

Az EA.COM-on úgy jellemezték ezeket a változásokat, mint apró lépéseket egy nagyobb változás felé. Kíváncsian várjuk, milyen lépésekre számíthatunk a továbbiakban.
Aki lemaradt korábban a The Last Jedi Season ismertetőjéről, az itt bepótolhatja.

Ti melyik oldalon álltok? 🙂