A Battlefield 1 harmadik nagy kiegészítője már a láthatáron van!
A Turning Tides a szokásokkal ellentétben két részletben fog megjelenni, az első fele decemberben, a többi tartalom januárban várható. Ezúttal a tengerészeti hadviselés és a Dardanellák ostroma lesz főszerepben. Természetesen a Premium felhasználók ezúttal is két héttel hamarabb kapják meg az újdonságokat. Lássuk, mire számíthatunk ezúttal:


December

-Achi Baba (map)
-Cape Helles (map)
-Gallipoli (operation)
-6 új fegyver (M1917 Trench Carbine, Maschinenpistole M1912/P.16, Farquhar-Hill, M1917 MG, Carcano M91 Carbine, és Type 38 Arisaka)
-2 új közelharci fegyver (tengerész szabja és horog)
-L-Class Destroyer (csatahajó)
-C-Class Airship (léghajó)
-Infiltrator Elite Class

Január

-Heligoland (map)
-Zeebrugge (map)
-Royal Marines (Brit hadsereg)


Továbbá aki még nem Premium felhasználó, az a mai naptól (november 22.) egészen december 4-ig, majd december 8. és 10. között újra kipróbálhatja a két korábbi DLC-t ingyenesen!
Ráadásul a Premium Pass most 70% kedvezménnyel,  mindössze 4.497 Ft-ért beszerezhető a Store-ban november 27-ig, amivel megkapjuk a korábbi két nagy DLC-t (They Shall not Pass, In the Name of the Tsar) és a jövőben megjelenő fizetős tartalmakat is ingyenesen megkapjuk, ráadásul két héttel hamarabb! A tervek szerint a Turning Tides mellett még egy nagy kiegészítő biztosan tervben van.
Akinek pedig még a komplett játék is hiányzik a repertoárjából, annak is van egy remek ajánlat! A Battlefield Revolution (alapjáték + premium pass) most mindössze 7.495 Ft a Store-ban szintén november 27-ig!

Premium Pass:
https://store.playstation.com/en-hu/product/EP0006-CUSA02387_00-PREMIUMPASS00000

Battlefield 1 Revolution:
https://store.playstation.com/en-hu/product/EP0006-CUSA02387_00-BATTLEFIELD01REV