Az idei év egyik legjobban várt játéka, a Star Wars Battlefront II ugyan hivatalosan még nem jelent meg, mégis már sokan játsszák, hála az EA Access-nek, Origin Access-nek és a konzol boltos haveroknak.

Ami azonban még nekik is újdonság lehet az az, hogy az EA máris közzé tette a decemberi programokat, amelyekkel meg kívánják színesíteni a játékosok életét.

December 5-től a játékosoknak választaniuk kell majd az Első Rend és a lázadók oldala között, és a választásuknak megfelelő speciális kihívások teljesítésével különleges jutalmakban részesülnek, valamint annak az oldalnak a játékosai, amelynek képviselői a legtöbb kihívást teljesítették további jutalomra számíthatnak: egy speciális crate-et, amelyben Finn-hez vagy Phasma kapitányhoz kapnak fejlesztést.

Az igazi Star Wars láz persze majd december 13-tól várható, amikor is elstartol a mozikban Az Utolsó Jedik. Ezt a neves napot a játékban két új pályával (D’Qar a Starfighter Assault-ban és Crait a Galactic Assault-ban) és két új hőssel (Finn és Phasma kapitány) ünnepelhetjük meg. Továbbá Tallie Lintra RZ-2 A-wing-je és Poe Dameron T-70 X-wing-je is kap egy kis fejlesztést, amit az új film inspirált.
Csak ennyi? Nem! Az egyszemélyes módhoz is kapunk egy teljesen új fejezetet, amelyben Iden Versio parancsnok oldalán élhetjük át az Első Rend hatalomra kerülését.

Akinek tehát van Star Wars rajongó haverja, ismerőse, az ne lepődjön meg, ha huzamosabb ideig nem ad életjelet magáról! 🙂