Skyrim VR gameplay videó

Akinek esetleg 6 év nem volt elég arra, hogy megunja az Elder Scrolls: Skyrim nevű játékot, az már biztosan tűkön ülve várja november 17-ét, ugyanis ekkor kerül a boltok polcaira a Bethesda régi új RPG játékának VR változata, a Skyrim VR!

Ha nehezen tudod elképzelni, hogy hogyan is zajlik valójában egy ilyen bonyolultságú RPG irányítása VR környezetben, akkor minden kérdésedre választ kapsz a Gamespot 28 perces gameplay videójában.
Amint az látható, maga a játék fikarcnyit sem változott 2011-es megjelenése óta, de természetesen ez a változat is tartalmazza a három alap DLC-t (Dragonborn, Dawnguard, Heartfire) amelyekkel 2013-ig kibővült a Skyrim.

Mivel a PSVR némileg szerényebb grafikai teljesítménnyel bír, így a PS4-re megjelent változat látványbeli javulásából sem fogunk sokat látni. Ám remélhetőleg kárpótol majd minket a VR élmény, vagyis csápolhatunk majd a kardokkal és varázsolhatunk kedvünkre, immár tetszőleges irányba, sőt, akár a saját arcunkba is! Elnézve a videón szereplő alanyt, egy hajnalig tartó Skyrim-maraton nem csak a szemünket fogja erősen megterhelni.