[AJÁNLÓ] Witcher 3

Általános igazság, hogy a nagy cégek jellemzően belassulnak és maradiak lesznek, míg a kis cégeket dinamizmus és az innováció jellemzi. Ennek tökéletes iskolapéldája a CD Project Red, akik 2015-ben összehozták nekünk a Witcher 3 – Wild Hunt nevű játékukat és ezzel szó szerint letarolták a RPG játékok piacát, a Witcher 3 lett az etalon, nem érdemtelenül.

A Witcher 3-ban ugyanis minden megvan, amit az ember valaha is szerethetett egy szerepjátékban. A főszereplőt nem lehet nem szeretni, a sztori (mind a fő, mind a számtalan mellékszálon) kiváló, a harcrendszer pont jó, a játék megvalósításáról pedig bármelyik nagy múltú cég példát vehetne.

A középkori világ, amelyben a cselekmény játszódik meglehetősen nyomott hangulatú, az emberek küszködnek, hol a zsarnokok elnyomásától, hol valamilyen lidérc vagy szörny kísérti a környéket. Szerencsére megérkezik a színre Geralt (hősünk), aki egy különleges, mutálódott emberi faj képviselője, rendkívül éles érzékekkel, szarkasztikus humorral és vaj szívvel, aki segít bárkin, aki meg tudja fizetni borsos szolgálatait.

PS4 Pro és 4K tv tulajdonosoknak külön jó hír, hogy nemrég jelent meg a játékoz egy frissítés, amivel már 4K textúrákkal csodálhatjuk a már eddig is lélegzetelállító tájakat.

A lengyelek a sikerekben úszkálva sem feledkeztek meg jóbarátaikról: a Witcher 3-ban magyar nyelvű menü és feliratozást is választható, így akiknek nem erősségük az angol nyelv, azok is teljes mértékben átélhetik a történetek minden apró momentumát!

A teljes élmény kedvéért a minden hájjal (DLC-vel) megkent Game of the Year Edition-t ajánljuk, jelenleg 14.990 Ft a store-ban, lemezesen lényegesen olcsóbb szokott lenni, illetve elég gyakran akciózzák le 7.000 Ft körüli árra.
Amint újra akciós lesz, mindenképpen közzé tesszük a csakPS.hu Facebook oldalán!

Store: https://store.playstation.com/#!/en-hu/games/the-witcher-3-wild-hunt-%e2%80%93-game-of-the-year-edition/cid=EP4497-CUSA05571_00-00000000000GOTY1

Trailer: