HPCL 1. forduló beharangozó

Vasárnap 20:00-kor elstartol a magyar FIFA Pro Club bajnokság (HPCL) új szezonja. A figyelmes követőink már biztos tudják, hogy a csakPS.hu két csapattal is érdekelt a ligában:
A Gento vezette csakPS.hu a másodosztály küzdelmeibe veti bele magát, míg a Makaveli által irányított csakPS Akadémia a harmadosztályban próbál szerencsét!

Az eltelt három hónap igazán izgalmasan alakult; több, mint 50 játékos megfordult az Akadémia csapatában, a sok próbázó között szerencsére sikerült olyan tehetségekre lelnünk, akik rögtön az első csapatnak (csakPS.hu) jelentenek erősítést, ezen felül pedig 17 tettvágytól fűtött játékossal, a csakPS Akadémia kerete is kialakult. A felkészülési időszak történései, már-már szappanoperai fordulatokkal, egy külön cikket is megérdemelne, de most inkább a rajtra fókuszálunk:

A csakPS.hu a piszkos11 csapatával csap össze az első (két) fordulóban. Elég jól ismerjük a „piszkosak” csapatát, egy korrekt és ügyes társaságról van szó, akikkel mindkét csapatunk többször megmérkőzött a felkészülési időszakban!
Lássuk, miként látja Gento az első forduló előtt a helyzetet:
“Üdvözlöm a kedves csakPS.hu olvasókat!
Csapatunk kerete jelentősen megváltozott az előző szezonhoz képest. Kijelenthetem, hogy remekül sikerült pótolnunk a távozó játékosokat, aminek nagyban köszönhető, hogy sikeresnek mondható előszezonon vagyunk túl. Mindenki izgatottan várja a bajnoki rajtot, önbizalomtól duzzadunk. Ugyanakkor nem számítunk könnyű mérkőzésre, de a célunk egyértelműen a 6 pont megszerzése!”

A csakPS Akadémia, az újonc csapatokból kialakított harmadosztályban a DLSZ eSport elleni kezdi meg a küzdelmet. A dunaújvárosi gárda igazi sötét ló, még igen kevés információ lelhető fel róluk. Az osztályozó tornán, ugyan nem értek el kiemelkedő eredményt, ám a B2B elleni pontszerzésük figyelemreméltó.
Megkérdeztük Makavelit is miként látja a felkészülési időszakot és a nyitófordulót:
“Kifejezetten hektikus felkészülésen vagyunk túl. Öröm, hogy az Akadémia (más hasonló nevű csapattal ellentétben) eddig valóban betölti a funkcióját és több játékost is sikerült adnunk az „A” csapatnak. Ám a folyamatosan változó keret és a vezetői tapasztalatlanság hátráltatott minket a felkészülésben, és csak az elmúlt egy-két hétben sikerült a megfelelő ritmust felvenni.
A nyitó fordulót a teljes csapat rendkívül izgatottan várja, reméljük, ez nem fogja béklyóba kötni a lábakat. Bár ellenfelünket szinte lehetetlen volt feltérképezni, ennek ellenére én nagyon bízom a csapatomban, hisz ha jó napot fogunk ki, bárkit meg tudunk verni. Ám a kétarcúságunk és a rutintalanságunkból kifolyólag, a cél két meccsen, minimum két pont megszerzése.
Végezetül, ezúton is szeretném megköszönni a támogatást és szakmai segítséget a csakPS.hu managerének Gentonak, valamint co-managerének Attifnak, továbbá az MLE eSport vezetőjének Pedronak!”

Szurkoljatok velünk a ProClub csapatainknak! Kövessetek minket facebookon, ahol a bajnokság meccseit is fogjuk közvetíteni! Ha pedig megtetszett e különleges játékmód világa és mindened a FIFA, csatlakozz te is az Akadémiához: https://www.facebook.com/groups/csakPS.huProClubs/

Így edzünk mi:

Ha tetszett a bejegyzésünk, a reklámra való kattintással tudsz minket támogatni! Köszönjük ;)!